Rruga e Arbrit, pamje te reja Qershor 2019 Rruga e Arbrit, pamje te reja Qershor 2019
Rruga e Arbrit, pamje te reja Qershor 2019
Informacion mbi Rrugën e Arbrit, gjurma dhe projekti i rrugës. Sipas MIE kane perfunduar 43% te puni...
By – Pass-i i Fierit drejt hapjes pjesore per sezonin e veres By – Pass-i i Fierit drejt hapjes pjesore per sezonin e veres
By - Pass-i i Fierit drejt hapjes pjesore per sezonin e veres
Pas shume vite pritje, hapet ne fund te muajit Qershor pjeserisht (2 korsi nga 4 korsi) te By-Pass-...
Qeveria fillon pagesat per Rrugen e Arbrit Qeveria fillon pagesat per Rrugen e Arbrit
Qeveria fillon pagesat per Rrugen e Arbrit
Disbursohen 2.5 miliard leke Qeveria shqiptare fillon pagesat per Rrugen e Arbrit pasi Kontraktori G...
Terminali i ri i  aeroportit të Pekinit, Kinë Terminali i ri i aeroportit të Pekinit, Kinë
Terminali i ri i aeroportit të Pekinit, Kinë
10 Objektet më interesante që përfundojnë në vitin 2019   Terminali i ri i  aeroportit të Peki...

  • iNeoSyte-Menaxhim Projekti Ndërtimi

    iNeoSyte-Menaxhim Projekti Ndërtimi

    iNEOSYTE është një aplikacion që të ndihmon në menaxhimin e një projekti ndërtimi. Programi të lejon gjenerimin e raporteve ditore nga kantieri i ndërtimit që je duke drejtuar. Investitorët si …Lexo me shume »