1000 Museum, Kulla e projektuar nga Zaha Hadids Architects 1000 Museum, Kulla e projektuar nga Zaha Hadids Architects
    Muzeu 1000, Miami, SHBA nga Zaha Hadid Architects (pritet të kompletohet në  2019) Muzeu i ZHA-së 1000 është duke u zhvilluar si... 1000 Museum, Kulla e projektuar nga Zaha Hadids Architects

 

 

Muzeu 1000, Miami, SHBA nga Zaha Hadid Architects (pritet të kompletohet në  2019)

otm_exteriors

Muzeu i ZHA-së 1000 është duke u zhvilluar si një kullë e re banimi, e cila tashmë ka filluar të marrë formë në horizontin e Majemit, Florida. Muzeu 1000 është kulla e parë dhe përfundimtare e banimit që Hadid projektoi në rajonin perëndimor.

 

Në renderat  e sapo publikuara të botuara në fillim të vitit 2019, imazhet tregojnë pamje të detajuara për hapësirave, komoditeve dhe gjithashtu sigurojnë një pamje të fasadës së jashtme të kullës, e cila mbështillet në mënyrë elegante nga “një ekzoskelet” i cili strukturon perimetrin e kullës në një rrjetë linjash të rrjedhshme.

Kulla, e vendosur në Biscayne Boulevard në Miami, përballë Parkut të Muzeut, me pamje përgjatë Biscayne Bay në Miami Beach, do të përfshijë 83 njësi super luksoze (duke përfshirë duplekse, rezidencat, penthouset dhe një penthouse të vetme duplex) , si dhe një sky lounge, një qendër ujore me dy nivele me pishinën e brendshme, spa mbi të cilat bie drita e diellit  si dhe notohet ne terracën e kullës.

1000-museum-miami-construction-site

10 ndërtesa të parashikuara me forcë do të përfundojnë në vitin 2019

Pershtatur nga https://worldarchitecture.org/

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *