Apartament 34 m2? Ja si mund të organizohet Apartament 34 m2? Ja si mund të organizohet
Organizimi dhe dekorimi i një apartamenti të vogël është shumë më i vështirë seç mendohet por mobilimi i këtij apartamenti 34 m2 do t’ju... Apartament 34 m2? Ja si mund të organizohet

Organizimi dhe dekorimi i një apartamenti të vogël është shumë më i vështirë seç mendohet por mobilimi i këtij apartamenti 34 m2 do t’ju japë disa ide si të mobiloni një hapësirë banimi kaq të vogël në një mënyrë bashkëkohore.

34 m2 13

 

34 m2 12

34 m2 14

 

Vendndodhja e këtij apartamenti
Ky apartament i vogël ndodhet në lagjen Ostermalm, lagje e cila është e shtrirë në 2.56 km² qendër të Stokholmit, Suedi. Shumë njerëz nuk do të merrnin një apartament të vogël në një godinë të vjetër por me një arredim të përshtatshëm jetesa mund të bëhet e rehatshme edhe këtu.

34 m2 5

 

Mobilimi i një apartamenti të vogël
Duke ndjekur stilin skandinav të arredimeve, ky apartament është i gjithi në ngjyrë të bardhë duke e bërë të duket i shndritshëm dhe duke i dhënë sa më shumë hapësirë. Ndarja e dhomës së gjumit me xham e bën shumë interesant dhe lejon komunikimin mes ambienteve.

34 m2 7

34 m2 6

 

34 m2 3

34 m2 2

34 m2 1

 

Disclaimer
Part of the material on this website is taken from the internet, therefore it is assumed to be part of public domain. Every break of the copyright is not intentional and we are available to solve any kind of situation. In case some of the published material is yours and you don’t want it on our website, please contact us and we will take it down right away.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *