Apartament në Belgjikë Apartament në Belgjikë
Stili Belg në çdo cep të saj E projektuar nga skuadra e interiereve të studios Obumex, ky apartament në Bruges të Belgjikës mund të quhet... Apartament në Belgjikë

Stili Belg në çdo cep të saj

E projektuar nga skuadra e interiereve të studios Obumex, ky apartament në Bruges të Belgjikës mund të quhet epitomë e stilit minimalist dhe të përjetshëm. Dysheme lisi të zbehtë dhe sipërfaqe të bardha mermeri karakteristike të stilit shik belg.

bruksel-2

briksel-1

bruksel-6

bruksel-5

bruksel-4

bruksel-3

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *