iNeoSyte-Menaxhim Projekti Ndërtimi

Publikuar me
iNEOSYTE është një aplikacion që të ndihmon në menaxhimin e një projekti ndërtimi. Programi të lejon gjenerimin e raporteve ditore nga kantieri i ndërtimit që je duke drejtuar. Investitorët si dhe drejtuesit e projektit mund të ndjekin kështu hap pas hapi kontraktorët, nënkontraktorët, progresin ditor të tyre si dhe masat e marra për sigurinë në…

Angle Meter Pro

Publikuar me
Aplikacioni ju lejon të bëni matje të këndeve apo pjerrësive me një precision të lartë pa qenë nevoja të merrni gjithë veglat tuaja me vete. Mjafton instalimi i këtij aplikacioni të telefonin apo tabletin tuaj.

Builder Storm

Publikuar me
Builder Storm mbështet biznesin e vogël me zgjidhje të përshtatshme për biznesin e vogël në ndërtim. Nëse drejtoni një kompani të vogël ndërtimi programi BuilderStorm për menaxhimin e ndërtimit është zgjidhja e këshillueshme. Në këtë program janë zgjedhur paketat vogla që ndihmojnë në menaxhimin e një projekti. Versioni bazë i këtij programi mund të shkarkohet…