“Të drejtosh një kompani të suksesshme ndërtimi”

Publikuar me
Drejtimin e një biznesi të vogël mund të jetë e frikshme për një ndërtues ekspertiza e të cilit zakonisht është në punën konkrete në ndërtim dhe jo te financat apo ligji. Ky libër, i shkruar nga një ndërtues i cili për dekada të tëra ka drejtuar zbatime projektesh të suksesshme të ndërtimit si rikonstruksione ashtu…

MAD Works: MAD Architects

Publikuar me
Nga Ma Yansong Horizonti i Kinës moderne është ravijëzuar nga një arkitekturë mbresëlënëse, frymëzuese dhe që shpesh të lë të çuditur. Shumë prej këtyre strukturave janë krijuar nga dora e Arkitektëve Kinezë të Çmendur – Mad Architects. Ky libër jo vetëm që dokumenton godinat e këtij grupi arkitektësh kaq të përparuar por gjurmon zhvillimin e…

Libër për llogaritjet inxhinierike

Publikuar me
Botimi I 3-të   Teknika të reja për zgjidhjen e çdo problem inxhinierik. Me anë të këtij libri mund të bëni llogaritje të ndërlikuara të projektimit dhe ndërtimit.