iNeoSyte-Menaxhim Projekti Ndërtimi
iNEOSYTE është një aplikacion që të ndihmon në menaxhimin e një projekti ndërtimi. Programi të lejon gjenerimin e raporteve ditore nga kantieri i ndërtimit që je duke drejtuar. Investitorët si dhe drejtuesit e projektit mund të ndjekin kështu hap pas hapi kontraktorët, nënkontraktorët, progresin ditor të tyre si dhe... Read more
Angle Meter Pro
Aplikacioni ju lejon të bëni matje të këndeve apo pjerrësive me një precision të lartë pa qenë nevoja të merrni gjithë veglat tuaja me vete. Mjafton instalimi i këtij aplikacioni të telefonin apo tabletin tuaj. Read more
Builder Storm

Builder Storm

AplikacioneTe Reja December 22, 2016 0

Builder Storm mbështet biznesin e vogël me zgjidhje të përshtatshme për biznesin e vogël në ndërtim. Nëse drejtoni një kompani të vogël ndërtimi programi BuilderStorm për menaxhimin e ndërtimit është zgjidhja e këshillueshme. Në këtë program janë zgjedhur paketat vogla që ndihmojnë në menaxhimin e një projekti. Versioni bazë... Read more