Kompleksi Rezidencial “Sunrise Residence”
Kompleksi rezidencial “Sunrise Rezidence” është ndërtuar në juglindje të qytetit Tiranë, në një zonë që është kthyer në një pol të vërtetë zhvillimi. Rreth 100 m larg nga TEG, Sunrise Residence është vetëm 7 minuta larg nga qendra e qytetit. Hartimi i projektit dhe ndërtimi i tij është mbështetur... Read more