iNeoSyte-Menaxhim Projekti Ndërtimi
iNEOSYTE është një aplikacion që të ndihmon në menaxhimin e një projekti ndërtimi. Programi të lejon gjenerimin e raporteve ditore nga kantieri i ndërtimit që je duke drejtuar. Investitorët si dhe drejtuesit e projektit mund të ndjekin kështu hap pas hapi kontraktorët, nënkontraktorët, progresin ditor të tyre si dhe... Read more
Grafini “Graphene” materiali që mund të revolucionarizojë industrinë
Ky është materiali më i ri që po përgatitet të përdoret në industri. Grafini është i ngjashëm me silikonin por ndërkohë vetitë e tij mund ta zëvendësojnë përdorimin e gjithanshëm të silikonit në industri të ndryshme. Grafini, është material që tejçon elektricitetin më mirë se argjendi, tejçon nxehtësinë më... Read more
Panele druri me drita brenda tyre
Në përpjekje për të ri konceptuar ndriçimin e brendshëm tradicional, dizenjuesi Danny Venlet ka punuar së bashku me KOVR për të krijuar sistemin HYDE, një sistem arkitekturor muresh inovativ si dhe panele tavani të cilët kanë në brendësi të tyre sistem ndriçimi LED. Dritat LED janë integruar brenda paneleve,... Read more