iNeoSyte-Menaxhim Projekti Ndërtimi iNeoSyte-Menaxhim Projekti Ndërtimi
iNEOSYTE është një aplikacion që të ndihmon në menaxhimin e një projekti ndërtimi. Programi të lejon gjenerimin e raporteve ditore nga kantieri i ndërtimit... iNeoSyte-Menaxhim Projekti Ndërtimi

iNEOSYTE është një aplikacion që të ndihmon në menaxhimin e një projekti ndërtimi. Programi të lejon gjenerimin e raporteve ditore nga kantieri i ndërtimit që je duke drejtuar. Investitorët si dhe drejtuesit e projektit mund të ndjekin kështu hap pas hapi kontraktorët, nënkontraktorët, progresin ditor të tyre si dhe masat e marra për sigurinë në kantier.

unnamed

Ndan raportet e gjeneruara

iNeosyte gjeneron raportet dhe mundëson shpërndarjen tek kolegët, klientët apo nënkontraktorët.

Akses i menjëhershëm.unnamed

Të dhënat ruhen në telefonin tuaj dhe mund ti aksesosh në çdo moment që të duhen.

Ndër të tjera programi të lejon vendosjen e shënimeve, fotove si dhe motit në kantier në mënyrë që raporti ditor i gjeneruar të jetë sa më i plotë.

site_icon_256-2

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *