Libër për llogaritjet inxhinierike Libër për llogaritjet inxhinierike
Botimi I 3-të   Teknika të reja për zgjidhjen e çdo problem inxhinierik. Me anë të këtij libri mund të bëni llogaritje të ndërlikuara... Libër për llogaritjet inxhinierike

Botimi I 3-të

 

Teknika të reja për zgjidhjen e çdo problem inxhinierik.

Me anë të këtij libri mund të bëni llogaritje të ndërlikuara të projektimit dhe ndërtimit.

liber-1

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *