MAD Works: MAD Architects MAD Works: MAD Architects
Nga Ma Yansong Horizonti i Kinës moderne është ravijëzuar nga një arkitekturë mbresëlënëse, frymëzuese dhe që shpesh të lë të çuditur. Shumë prej këtyre... MAD Works: MAD Architects

Nga Ma Yansong

Horizonti i Kinës moderne është ravijëzuar nga një arkitekturë mbresëlënëse, frymëzuese dhe që shpesh të lë të çuditur. Shumë prej këtyre strukturave janë krijuar nga dora e Arkitektëve Kinezë të Çmendur – Mad Architects.

Ky libër jo vetëm që dokumenton godinat e këtij grupi arkitektësh kaq të përparuar por gjurmon zhvillimin e ideve përmes artit dhe kërkimeve. Libri i organizuar sipas tematikave është i ilustruar me fotografi, skica të arkitektëve dhe pamje 3D për të dokumentuar sa më mirë punët e Arkitektëve të Çmendur, projektet e pa ndërtuara ndonjëherë dhe idetë e së ardhmes.

madworks-madarchitects
Kapak i Fortë, 240 faqe, 2016.

Çmimi 79.75 USD

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *