Grafini “Graphene” materiali që mund të revolucionarizojë industrinë

Publikuar me
Ky është materiali më i ri që po përgatitet të përdoret në industri. Grafini është i ngjashëm me silikonin por ndërkohë vetitë e tij mund ta zëvendësojnë përdorimin e gjithanshëm të silikonit në industri të ndryshme. Grafini, është material që tejçon elektricitetin më mirë se argjendi, tejçon nxehtësinë më mirë se diamanti dhe është më…