Pamje nga ndërtimi i kampusit të ri të Apple Pamje nga ndërtimi i kampusit të ri të Apple
Kampusi i ri i Apple, zyrat qendrore të kësaj kompanie janë duke u ndërtuar në Cupertino, Kaliforni. Ndërtimi pritet të përfundojë në fund të... Pamje nga ndërtimi i kampusit të ri të Apple

Kampusi i ri i Apple, zyrat qendrore të kësaj kompanie janë duke u ndërtuar në Cupertino, Kaliforni. Ndërtimi pritet të përfundojë në fund të vitit 2017. Ndërtesa 4 katëshe në formën e një anije kozmike do të jetë vendi i punës i 13 000 punonjësve të Apple inc. Sipërfaqja e ndërtimit është 280.000 m2. Projekti është hartuar nga Arkitekti i famshëm Lordi Norman Foster.

Gjithçka filloi nga një telefonatë e Steve Jobs për Norman Foster ku ai i kërkoi ndihmë për hartimin e projektit. Steve Jobs i tha arkitektit Foster se duhej ta konsideronte veten pjesë të skuadrës Apple dhe jo klient të tij.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *