Panele druri me drita brenda tyre Panele druri me drita brenda tyre
Në përpjekje për të ri konceptuar ndriçimin e brendshëm tradicional, dizenjuesi Danny Venlet ka punuar së bashku me KOVR për të krijuar sistemin HYDE,... Panele druri me drita brenda tyre

Në përpjekje për të ri konceptuar ndriçimin e brendshëm tradicional, dizenjuesi Danny Venlet ka punuar së bashku me KOVR për të krijuar sistemin HYDE, një sistem arkitekturor muresh inovativ si dhe panele tavani të cilët kanë në brendësi të tyre sistem ndriçimi LED.

wood-panel-lighting-311016-1029-01wood-panel-lighting-311016-1029-02

Dritat LED janë integruar brenda paneleve, duke u fshehur nëse nuk janë në përdorim dhe duke bërë që drita të duket sikur del nga hiçi kur ndizet.

 

panele-druri-me-drita-3

Panelet janë në tre material të ndryshme: beton, mermer i bardhë dhe dru pishe i verdhë dhe pothuajse çdo detaj I tyre mund të ndryshojë në mënyrë që tí përshtatet vendit ku do të vendoset.

panle-6

Madhësia e panelit mund të variojë dhe mbi to mund të printohen dekore dhe për më tepër skemat e ndriçimit janë të ndryshueshme dhe të mundshme për tu përshtatur, të programueshme dhe të lidhura me aplikacion në një telefon celular gjë që e bën çdo instalim shumë të veçantë.

panele-5

 

Mundësia për tu instaluar si në mure edhe në tavane, si dhe përshtatshmëria që kanë për ambiente të ndryshme, bën që të krijohen detaje të veçanta  dizajni si dhe zgjidhje tepër kreative ndriçimi.

panle-koridori

Për më tepër :

http://www.kovr.be/

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *