Përfundon rruga lidhëse e Unazës së Madhe me Komunën e Parisit Përfundon rruga lidhëse e Unazës së Madhe me Komunën e Parisit
Me në fund një nga rrugët me densitet më të lartë popullsie ish-Komuna e Parisit, lidhe me Unazën e madhe. Sipas Ministrit të Energjitikës... Përfundon rruga lidhëse e Unazës së Madhe me Komunën e Parisit

Me në fund një nga rrugët me densitet më të lartë popullsie ish-Komuna e Parisit, lidhe me Unazën e madhe. Sipas Ministrit të Energjitikës dhe Infrastrukturës Damian Gjiknuri puna do të vazhdojë ashmë për sjelljen në standarde të pranueshme me mbikalime dhe rrugë dytësore të pjesës tjetër të Unazës së madhe nga Shkolla teknologjike tek Sheshi Shqiponja.

Ministri njoftoi se brenda këtij viti fillojnë punimet edhe për segmentin e Unazës së Madhe nga Shkolla Teknologjike deri tek Sheshi Shqiponja që do të transformohet plotësisht duke llogaritur pjesën kryesore të Unazës, mbikalim-nënkalim ashtu sikurse rrugët dytësore.

unaza5-1024x683

 

“Ky projekt nuk do të përfundojë këtu. Projekti do të vazhdojë deri tek ‘Sheshi Shqiponja’. Brenda këtij viti do të vazhdojmë punimet deri tek ‘Sheshi Shqiponja’ që të bëhet e mundur që lidhja direkte e unazës me aksin Tiranë-Durrës.

unaza2-1024x683

 

 

thumbnail_Veliaj-ne-hapjen-e-Unazes-se-Madhe-5

Do të thotë një lehtësim i madh i trafikut dhe kemi të bëjmë me një nga veprat më madhore të investimeve publike. Janë projekte kryesore dhe fokusi i katër viteve të ardhshme do të jetë përfundimi i rrugëve të nisura, plotësimi i gjithë rrjeteve kryesore, nyjeve kombëtare. Jo hapje rrugësh do kudo që nuk sjellin asnjë rezultat ekonomik apo nuk kanë efekt mbi komunitetin”, insistoi Gjiknuri.

 

unaza6

 

 

unaza3-1024x683

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *