Kompleksi Rezidencial “Sunrise Residence”

Publikuar me
Kompleksi rezidencial “Sunrise Rezidence” është ndërtuar në juglindje të qytetit Tiranë, në një zonë që është kthyer në një pol të vërtetë zhvillimi. Rreth 100 m larg nga TEG, Sunrise Residence është vetëm 7 minuta larg nga qendra e qytetit. Hartimi i projektit dhe ndërtimi i tij është mbështetur në Studimin Urbanistik Rajonal Mjedisor të…