Shtëpi në San Francisco Shtëpi në San Francisco
Shtëpi në San Francisco nga CCS Architecture dhe Subject to Change E lokalizuarnëkodrat e bukura por me erëra relativisht të forta, kjo vile, me... Shtëpi në San Francisco

Shtëpi në San Francisco nga
CCS Architecture dhe Subject to Change

E lokalizuarnëkodrat e bukura por me erëra relativisht të forta, kjo vile, me sipërfaqe rreth 1000 m2 është projektuar bashkarisht nga CCS Architecture dhe Subject to Change.
Stafet e të dy firmave transformuan rezidencën në një vend argëtimi për evente shoqërore në dispozicion të pronarit tëri, një sipërmarrës 30 vjeçar.
san-3
san-francisco2
Shpërthimet e ngjyrave ndërveprojnë me interieret e bardha, tëpër shtatura për të shfrytëzuar sa m
ë mire pamjen nga kodrinat e larta në qendrën e qytetit.

 

 

 

 

 

san-4

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *