“Të drejtosh një kompani të suksesshme ndërtimi” “Të drejtosh një kompani të suksesshme ndërtimi”
Drejtimin e një biznesi të vogël mund të jetë e frikshme për një ndërtues ekspertiza e të cilit zakonisht është në punën konkrete në... “Të drejtosh një kompani të suksesshme ndërtimi”

Drejtimin e një biznesi të vogël mund të jetë e frikshme për një ndërtues ekspertiza e të cilit zakonisht është në punën konkrete në ndërtim dhe jo te financat apo ligji. Ky libër, i shkruar nga një ndërtues i cili për dekada të tëra ka drejtuar zbatime projektesh të suksesshme të ndërtimit si rikonstruksione ashtu edhe ndërtime të reja ndihmon për të çmitizuar ditë për ditë sfidat me të cilat kontraktorët përballen.

51fnCk8wtbL._SX389_BO1,204,203,200_

“Të drejtosh një kompani të suksesshme ndërtimi”është i njohur si libër i rëndësishëm në fushën e tij. Përfshin 50 fotografi me ngjyra dhe vizatime. Çmimi 20.92. USD

Your email address will not be published. Required fields are marked *