Eskavator apo Gurthyes?

Publikuar me
  Ndiqni videon  

“Të drejtosh një kompani të suksesshme ndërtimi”

Publikuar me
Drejtimin e një biznesi të vogël mund të jetë e frikshme për një ndërtues ekspertiza e të cilit zakonisht është në punën konkrete në ndërtim dhe jo te financat apo ligji. Ky libër, i shkruar nga një ndërtues i cili për dekada të tëra ka drejtuar zbatime projektesh të suksesshme të ndërtimit si rikonstruksione ashtu…

iNeoSyte-Menaxhim Projekti Ndërtimi

Publikuar me
iNEOSYTE është një aplikacion që të ndihmon në menaxhimin e një projekti ndërtimi. Programi të lejon gjenerimin e raporteve ditore nga kantieri i ndërtimit që je duke drejtuar. Investitorët si dhe drejtuesit e projektit mund të ndjekin kështu hap pas hapi kontraktorët, nënkontraktorët, progresin ditor të tyre si dhe masat e marra për sigurinë në…

Grafini “Graphene” materiali që mund të revolucionarizojë industrinë

Publikuar me
Ky është materiali më i ri që po përgatitet të përdoret në industri. Grafini është i ngjashëm me silikonin por ndërkohë vetitë e tij mund ta zëvendësojnë përdorimin e gjithanshëm të silikonit në industri të ndryshme. Grafini, është material që tejçon elektricitetin më mirë se argjendi, tejçon nxehtësinë më mirë se diamanti dhe është më…

Angle Meter Pro

Publikuar me
Aplikacioni ju lejon të bëni matje të këndeve apo pjerrësive me një precision të lartë pa qenë nevoja të merrni gjithë veglat tuaja me vete. Mjafton instalimi i këtij aplikacioni të telefonin apo tabletin tuaj.

MAD Works: MAD Architects

Publikuar me
Nga Ma Yansong Horizonti i Kinës moderne është ravijëzuar nga një arkitekturë mbresëlënëse, frymëzuese dhe që shpesh të lë të çuditur. Shumë prej këtyre strukturave janë krijuar nga dora e Arkitektëve Kinezë të Çmendur – Mad Architects. Ky libër jo vetëm që dokumenton godinat e këtij grupi arkitektësh kaq të përparuar por gjurmon zhvillimin e…

Builder Storm

Publikuar me
Builder Storm mbështet biznesin e vogël me zgjidhje të përshtatshme për biznesin e vogël në ndërtim. Nëse drejtoni një kompani të vogël ndërtimi programi BuilderStorm për menaxhimin e ndërtimit është zgjidhja e këshillueshme. Në këtë program janë zgjedhur paketat vogla që ndihmojnë në menaxhimin e një projekti. Versioni bazë i këtij programi mund të shkarkohet…

Libër për llogaritjet inxhinierike

Publikuar me
Botimi I 3-të   Teknika të reja për zgjidhjen e çdo problem inxhinierik. Me anë të këtij libri mund të bëni llogaritje të ndërlikuara të projektimit dhe ndërtimit.

Panele druri me drita brenda tyre

Publikuar me
Në përpjekje për të ri konceptuar ndriçimin e brendshëm tradicional, dizenjuesi Danny Venlet ka punuar së bashku me KOVR për të krijuar sistemin HYDE, një sistem arkitekturor muresh inovativ si dhe panele tavani të cilët kanë në brendësi të tyre sistem ndriçimi LED. Dritat LED janë integruar brenda paneleve, duke u fshehur nëse nuk janë…

Eskavator Hidraulik i Madh

Publikuar me
Skeda e Mjetit Çmimi:                            £165,000 Tipi:                                 Eskavator Hidraulik i Madh Viti:                              …